YUST

Creative direction, storytelling en communicatie advies voor YUST, een innovatief flexible housing project dat begin 2019 zijn deuren opent in Antwerpen (en later ook in Leuven en Brussel). YUST is “a home away from home” en biedt woonoplossingen voor lang- en kort verblijf, gecombineerd met alle voorzieningen die je leven gemakkelijker en gezelliger maken. Ik begeleidde het vastleggen van de story, identiteit en communicatie en ontwikkelde samen met Mr. Henry en het team van YUST de huisstijl.

YUST openingYUST copy

Joyce Vanhommerig

Joyce Vanhommerig

Een goed verhaal verkoopt zichzelf, mits het totaalplaatje op alle fronten klopt. Ik studeerde Journalistiek & Communicatie in Utrecht, werkte jarenlang als eindredacteur / art director in Nederland en startte in 2011 mijn eigen bedrijf in Antwerpen: VORM+INHOUD.


Ik ontwikkel creatieve concepten en communicatie-strategieën. Ook geef ik advies op het gebied van zakelijke storytelling. Vanuit een totaalaanpak bedenk ik samen met mijn klanten hun verhaal en zorg er met een team op maat voor dat het narratief inhoudelijk en visueel verteld wordt op de juiste manier, via het juiste kanaal, aan het juiste publiek.