Eefje de Visser

Storytelling, creative direction en styling rond Nachtlicht, het derde album van Eefje de Visser. Mijn rol in dit project was het artwork, video’s, liveshows, persfoto’s, copywriting, promo en styling naar een next level te tillen en te zorgen voor één duidelijk, herkenbaar (visueel) verhaal. Nachtlicht verscheen begin 2016 en werd zeer enthousiast ontvangen.

 

mockup eefje3mockup eefje4Artwork StaanEefje de Visser - NACHTLICHT credit Studio Rios Zertuche (6)

 

 

Joyce Vanhommerig

Joyce Vanhommerig

Een goed verhaal verkoopt zichzelf, mits het totaalplaatje op alle fronten klopt. Ik studeerde Journalistiek & Communicatie in Utrecht, werkte jarenlang als eindredacteur / art director in Nederland en startte in 2011 mijn eigen bedrijf in Antwerpen: VORM+INHOUD.


Ik ontwikkel creatieve concepten en communicatie-strategieën. Ook geef ik advies op het gebied van zakelijke storytelling. Vanuit een totaalaanpak bedenk ik samen met mijn klanten hun verhaal en zorg er met een team op maat voor dat het narratief inhoudelijk en visueel verteld wordt op de juiste manier, via het juiste kanaal, aan het juiste publiek.