Caroline De Cuyper

Totaalpakket van storytelling, art direction en communicatiestrategie voor Caroline De Cuyper. Na een aantal coaching sessie scherpte ik Caroline haar businessconcept aan en zocht samen met haar naar een duidelijk verhaal met bijbehorend doelpubliek. Voor de praktische uitwerking stelde een creatief team samen. Met fotograaf Kris Vlegels, grafisch ontwerper Hanna Maes, webbouwer Gerben Schmidt en copywriter Katrien Meermans realiseerde ik de ontwikkeling van de huisstijl en website.

Logo_Caroline_slash-foodinterieurconcepts_RGBIMG_2089 C_C_038 C_C_057 C_C_117 C_C_188 C_C_260 Caroline_034 CDC Kook Hotel Tarifa

Joyce Vanhommerig

Joyce Vanhommerig

Een goed verhaal verkoopt zichzelf, mits het totaalplaatje op alle fronten klopt. Ik studeerde Journalistiek & Communicatie in Utrecht, werkte jarenlang als eindredacteur / art director in Nederland en startte in 2011 mijn eigen bedrijf in Antwerpen: VORM+INHOUD.


Ik ontwikkel creatieve concepten en communicatie-strategieën en adviseer organisaties en merken op het gebied van zakelijke storytelling. Vanuit een holistische aanpak bedenk ik samen met mijn klanten hun verhaal en zorg ik er - met een team op maat - voor dat de narratief van het bedrijf inhoudelijk en visueel op de juiste manier, via het juiste kanaal, aan het juiste publiek verteld wordt.